Vi som skriver

Guden Apollo

Apollo

Apollo är en nyfiken researrangör, ständigt pigg på att utforska nya hörn i världen.


Gästbloggare – kanske du?

Ibland kan du här läsa inlägg från våra gäster, personer vi samarbetar med eller sponsrar. Om du älskar resor lika mycket som vi, och kan också skriva om resor på ett intresseväckande sätt, så kan du bli en av våra gästbloggare. Mejla dina uppgifter och ett exempel på ett reportage eller en idé till oss på [email protected]


Jenny Tägtström - skribent på Apollos blogg

 

 

Jenny

Om: Jenny Tägtström heter jag och jobbar som Digital Marketing Coordinator på Apollo. Jag blir ofta involverad i många roliga projekt men jobbar i huvudsak med sociala medier, Facebook och Instagram, men även med övrig marknadsföring, mässor och event. Som många andra älskar jag att resa och tycker själv att jag har världens roligaste jobb!
Favoritresmål: Mexiko – paradisstränder, fantastisk mat och ett stort härligt turkost hav som tilltalar en badtok som jag.
Bästa resminne: Safari i Kenya och segling över Atlanten är båda oslagbara resminnen och kan varmt rekommenderas!

 


helena

Helena

Om: Nybliven 50-åring som gillar att skratta, läsa och dansa zumba. Har förmånen att få arbeta med resor på Apollo dagarna i ända. Beskriver huvudsakligen våra hotell och resmål på webben, gärna med en latte i handen. Är också en stolt Söderbo, trebarnsmor, hispanofil och notorisk korsordslösare.
Favoritresmål: Spanien. Tröttnar aldrig.
Bästa resminnet: Blev bjuden på ett romskt bröllop i Málaga en sommar. På vägen från kyrkan inhandlades festmåltiden bestående av bröd och whisky. Någon plockade fram en flamencogitarr och vi sjöng och dansade hela natten. Det var en mäktig upplevelse.

 


 

Veronica

Veronica

Om: Veronica jobbar som webbredaktör på Apollo och beskriver våra reguljära resor med text och bild. Det gör att hon drömmer om resor – resor till USA, Singapore, Kreta, Paris – ja i stort sett till hela världen. På sin fritid gillar Veronica att påta i trädgården, yoga och umgås med familjen.
Favoritresmål: Thailand (soligt, varmt och barnvänligt – perfekt för vintertrött småbarnsfamilj!).
Bästa resminnet: Safari i Sydafrika – magiskt.