Kampen om Superstars-titeln fortsätter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tisdags fick vi återigen följa med våra sportstjärnor till Apollos Fuerteventura och sporthotellen La Pared och Playitas. Denna kväll stod den före detta höjdhopparen Kajsa Berqvist i fokus med sina bland annat 3 VM-guld, 2 VM-brons, 1 OS-brons och dessutom som innehavare av världsrekordet för damer inomhus (2.08 m).


Mycket hög spänning

Avsnittet som sändes klockan 21 på tisdagskvällen innehöll två uppdelade tävlingar, där tjejerna tävlade för sig och likaså gjorde killarna. Tjejerna inledde med samma gren som killarna i det tidigare avsnittet fått avsluta med, nämligen en påhittad variant av orientering. Grenen gick ut på att genom koder och koordinering välja rätt väg att springa. Emma Johansson bommade bara två stolpar och gick därmed som segrare ur grenen. Näst på tur var killarna som tävlade i en slags teknikvariant av fotboll. Tävlingen delades upp i två semifinaler, där Christian Olsson och Per Elofsson var först ut mötas och det var Olsson som här gick till final. I andra semifinalen tävlade Tomas Brolin och Jörgen Persson, och som segertippad, men inte helt självklar gick Brolin till final där han även kammade hem första platsen.

Bland de åtta legendariska sporthjältarna var det för kvällen Kajsas karriär som stod i fokus, och här talades det om allt mellan framgång, prestationsångest och vad en avbruten hälsena kan ställa till med. Återigen väcktes här spänningen hos hundratusentals tittare och vem som blir den första deltagaren att lämna Superstars avslöjas i nästa avsnitt

 

Här går det att se trailern inför nästa avsnitt av Superstars, Kanal 5

Du kanske också gillar:

Leave a Reply