Apollo är stolta sponsorer av Kanal 5´s storsatsning Superstars


Nu kör det äntligen igång! Tisdag den 31 januari 21:00 på Kanal 5 är det premiär för Superstars som bland annat utspelar sig på Apollos sporthotell La Pared och Playitas ResortFuerteventura, där deltagarna både bor och tävlar.

I programmet kommer åtta deltagare att tävla i olika idrottsspecifika grenar tills en ensam vinnare står kvar. Programledare för Superstars är Jessica Almenäs och med deltagare som Therese Alshammar, Per Elofsson och Magdalena Forsberg kommer det garanterat bli hög spänning hos tittarna.

Delar av programmet spelades in kring Apollos sporthotell La Pared- Powered by Playitas och Playitas Resort under två veckor i november, och där får Fuerteventura verkligen visa upp sitt unika landskap. Tidigare har kämpar som Ingemar Stenmark och Björn Borg tampats om en förstaplats i Superstars, och det är därför extra roligt att återigen få uppleva kämparglöden som råder bland årets deltagare. De åtta som deltar i årets Superstars är Therese Alshammar, Emma Johansson, Kajsa Bergqvist, Magdalena Forsberg, Tomas Brolin, Per Olofsson, Christian Olsson och Jörgen Persson. Med denna topp-uppställning kommer programmet definitivt göra succé bland tv-publiken.


Mer om Playitas Resort


Playitas är det perfekta stället för dig som tycker om träning av alla sorters slag. Vare sig om du är vardagsmotionär eller elittränare så finns det här alltid något som faller i smaken. Med över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter går det att prova på att träna i Kanarieöarnas största gym, spela tennis och golf med  vännerna, ta en simtur i den olympiska 50-meters poolen, eller varför inte delta i massvis av ledarledda pass? Följ med till Fuerteventuras östra del tillsammans med alla andra 60 000 träningssugna som varje år gör sig ett besök på Playitas.


Mer om La Pared – Powered by Playitas

Tycker du om att vara omgiven av lugn? Då är La Pared det bästa stället för dig. Här råder ett lugn på ett annat sätt och det är en bra plats för många surfare som vill plocka vågor från morgon till kväll. För den som tycker om gruppträning, cykel och löpning erbjuder La Pared och träningsanläggningen bra och varierade möjligheter för att du ska kunna träna på ditt sätt. La Pared ligger belägen på öns västkust och är ett utmärkt val för dig och ditt kompisgäng som vill ta en paus i tillvaron.

 

 

Du kanske också gillar:

Leave a Reply